Turisme Equestre

Porta el teu cavall a la Casa Etxalde i disfruta d’unes vacances amb el teu cavall. Disposem d’instal·lacions amb quadres amb box i verdes pastures per a ell i l’allotjament a la casa per a tu on podràs descansar després de l’excursió per l’entorn de la casa. Si ho vols et podem acompanyar amb els nostres cavalls, descobriràs un racó de món únic i ben conservat.
Gràcies a la zona preferent de cavalls gaudiràs de camins ben conservats

QUÈ ÉS ZPC, LA ZONA PREFERENT DE CAVALLS?

 

La zona preferent de cavalls és una manera de protegir el territori a través dels camins. Aquesta zona abasta alguns camins de la vall de Rocabruna, la vall de Salarça i la vall de Bolós, tot cirgumdant a la Casa Etxalde, on els genets que hi circulen tenen prioritat de pas davant els vehicles motoritzats.
 
      

Vídeo relacionat amb la zona preferent de cavalls:

PUPIL·LATGE

Si pogués, el teu cavall t’explicaria que ells són animals sociables que en estat salvatge formen manades en què s’estableixen unes relacions de forma jeràrquica amb una femella matriarca, ja madura, que està a adalt de l’escalafó, acompanyada d’altres femelles, algunes, amb poltres i uns quants sementals, i al final trobem els joves. Aquesta forma de conviure repercuteix en un cavall equilibrat psicològicament.
Nosaltres tractem de transportar aquesta filosofia. Els nostres cavalls viuen tot l’any a l’exterior, en semillibertat en un gran tancat que conforma diferents biotips, des d’extenses pastures a boscos de roures i bosc de ribera. Aquesta varietat d’hàbitat els permet alimentar-se, bona part de l’any exclusivament del que els envolta. Per tenir un control dels animals més exhaustiu cada dia els donem un suplement de pinso, a més del saleni que poden trobar a les quadres, i comprovem com es troben.
Quan ens arriba un cavall, l’integrem al grup a través d’un dels nostres cavalls que farà de pont d’unió entre la manada i el cavall en un procés que pot durar alguns dies.
El teu cavall mereix un espai confortable per viure bé, i això és el que t’oferim, estarà atès les 24 hores del dia, 365 dies a l’any. Preu molt competitiu.

PER ALS AMANTS DEL GPS

En aquest enllaç a www.wikiloc.com podreu descarregar al vostre GPS diferents “tracks” elaborats per nosaltres mateixos. Es tracta de rutes que surten i acaben a la Casa Etxalde o properes a la zona amb diferents tipus d’activitats com BTT, senderisme, a cavall, etc.

RUTA RECOMANADA (hípica):

Casa Etxalde-Rocabruna-Casa Etxalde: Agradable ruta que passa per pistes forestals i corriols entre boscos i prats de la vall de Rocabruna.

Dificultat tècnica:

 

            Moderat

            Temps:

            2hores i 0 minuts