Excursions i btt

Casa Etxalde és un punt de partida ideal per als amants dels esports de muntanya ja que es troba en una zona orogràficament molt diversa. En uns 12 km en línia recta podem passar dels 550m (al poble de Beget) fins als 2868m (al cim del Bastiments). Aquesta amplitud orogràfica podrà fer les delícies dels més agosarats i un punt de partida ideal per descobrir-ho és el camí GR-11 (sender que travessa els Pirineus, des del cap de Creus al mar Mediterrani fins a Hondarribia a l’oceà Atlàntic), i que passa per davant de la nostra casa rural i permet, seguint els senyals blanc i vermell, dirigir-nos cap al sud a Beget i la Garrotxa o en direcció nord cap a Molló, Setcases, Núria, etc.

 

 

PER ALS AMANTS DEL GPS

En aquest enllaç a www.wikiloc.com podreu descarregar al vostre GPS diferents “tracks” elaborats per nosaltres mateixos. Es tracta de rutes que surten i acaben a la Casa Etxalde o properes a la zona amb diferents tipus d’activitats com BTT, senderisme, a cavall, etc.

RUTA RECOMANADA (senderisme):

Casa Etxalde-Castell de Rocabruna-Casa Etxalde: Comencem i acabem a Casa Etxalde. És un recorregut curt però amb alguns trams amb fort desnivell. El més interessant de la ruta es troba al Castell de Rocabruna del s.X Tot i que està força deteriorat s’hi poden veure detalls arquitectònics com l’opus spicatum que utilitzaven els càtars. En el decurs d’aquests últims temps, s’estan fent feines de restauració i d’arqueologia, en els quals s’estan trobant estances del castell que estaven enterrades. Grans vistes de la vall de Rocabruna.

           Dificultat tècnica:

            Moderat

            Temps:

            1hora i 52 minuts
 

Aliquam volutpat potenti hac a

Pretium rhoncus praesent porta tincidunt tristique imperdiet purus adipiscing volutpat habitant, sagittis ad nunc condimentum neque ultricies porta ante.

Scelerisque aenean a