La casa

Casa Etxalde és un preciós casalot construït a principis del s.xx, totalment rehabilitat i convertit en casa de Turisme Rural. Està situat a la Vall de Rocabruna a 7 km de Camprodon, poble amb una gran tradició turística. El 2004, una família del Maresme; la Mª Teresa, l’Anna, l’Albert i ara la petita Arlet, la vam adquirir enamorats del seu entorn i amb el projecte, de mica en mica, d’anar fent millores a aquesta singular casa. A la planta baixa de la casa hi ha els espais comuns, formats per la recepció i dos acollidors menjadors amb capacitat per a 18 persones i una sala d'estar amb llar de foc.

Casa Etxalde gaudeix de dos fantàstics jardins, el que està al mateix nivell que la casa, disposa de cadires i taules, barbacoa, una font amb peixos i un tancat amb conillets. És un espai ideal per contemplar la magnífica vista tot estant a l’ombra d’un dels salzes d’aquest jardí. El jardí del nivell inferior té una magnífica piscina que fa les delícies dels més petits (i els no tant petits) a l’estiu. La casa també disposa d’un petit llac amb oques i ànecs. La Casa Etxalde forma part d’una bonica finca de 45 ha amb prats i boscos de roures, faigs, freixes i castanyers. Dins la finca podreu passejar per encantadors senders i anar a saludar els cavalls del prat.

La nostra cuina

A la Casa Etxalde fem cuina casolana de temporada, tenint sempre present els aliments que conreem a la mateixa finca, com poden ser les nous, les pomes, les figues o els codonys i els productes de l’hort a l’estiu. Per esmorzar oferim pa de pagès amb tomàquet i embotits i formatge de la vall i per endolcir els matins, melmelades casolanes i pa de pessic, suc de taronja i un bon cafè amb llet. Per sopar us oferim una consistent escudella, patates d’Olot o amanida i de segon el guisat de tota la vida o carn de la terra com ànec o botifarra. De postres el tradicional mel i mató, yogurt amb melmelada de móres o codony amb formatge, un cafè i un xarrup de ratafia. També fem menús infantils i adaptats per a vegeterians o celíacs (amb reserva prèvia).

Serveis

-Servei de bar
- Wi-fi gratuït a les zones comunes i a totes les habitacions
- Documentació sobre la zona
- Servei de bugaderia.
No hi ha cobertura de telèfon mòbil.